Soti si sotii sub Cuvantul Lui Dumnezeu, Acoperamantul Duhului Sfant si al Maicii Domnului 

luni, 30 septembrie 2013

Pregatiri de Cununie

Cand fata si baiatul cresc, devin prieteni si uneori, inainte de a deveni soti, devin nasi, unchi sau matusi si pe urma, dupa o vreme, se casatoresc, uneori chiar si dupa ce au trecut  21 de ani de la prima intalnire.

Cand sotul si sotia au crescut suficient, ei pot devein nasi, pentru ca si finul si nepoata au crescut si sunt aproape de timpul cand vor spune din toata inima DA!

Toti nasii isi doresc pentru finii lor o nunta ca in poveste, la fel cum isi doresc si mirii. Cei mai buni nasi din lume sunt nasii nostrii. Noi suntem o pereche dintre multele lor perechi de fini. Cununia noastra a fost cea mai frumoasa cununie, pentru ca nasii nostril s-au antrenat la nasit si parintele care ne-a cununat este expert in cununii.

Este toamna, trecand cei sapte ani de casnicie, sotii s-au copt suficient in fierbinteala timpului, legumele si fructele s-au copt si ele in arsita verii si acum sunt tocmai buni, unii de nasi, altele de salata.

Pentru ca nasii nostril au o casnicie  fericita, inceputa in octombrie, cu multi ani in urma, sotii se  pot antrena pentru nuntile de povesti ale finului si nepoatei, cum alfel, decat fiind si ei nasi, inca din aceasta luna.

Sotia, adica nasa de acum, e foarte ocupata. Pentru ca are emotii foarte mari si pentru ca timpul este foarte scurt, doar o saptamana mai avem pana la cununie, dar mai ales pentru ca nunta este inedita, mirii, sotul si sotia, sotul si sotia,  fiind doua familii care au déjà copii, tatii celor doua familii fiind frati.

Pe scurt, duminica, doua familii infratite trupeste se inrudesc cu noi duhovniceste. , asadar suntem in pregatiri.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu